TILBUD LIGE NU

De aktuelle tilbud lige nu gælder her på vores webshop, løbene bliver skiftet ud, så hold øje med siden. 

Seiko lige nu SPAR 15%

Lands dækkene bytte og tilpasnings service

Vi er en del af Ur-Specialisten Danmark største kæde af uafhængige ur forretninger, der er autoriserede forhandlere af varemærkerne Seiko, Pulsar, Lorus, Tommy Hilfiger, BOSS, HUGO. Når du køber et af disse ure får du et VIP kort der giver dig ret til at bytte og tilpasset dit ur hos din lokale  ur-specialist.

Denne vej

Festina lige nu SPAR 20%

Vel nok mest kendte for deres sports ure 

På det seneste har Festina også fået rigtigt godt fat med deres SWAROVSKI, SKELETON, SWISS MADE, SMART WATCH og AUTOMATIC serier der udstråler af sporty elegance, i morgen dagens klassisk ure. Aldrig er der set så bred en vifte af nye modeller fra Festina.

Denne vej

Støvring Design Sølv SPAR 15%

Støvring Design smykker er fremstillet som en hyldest til hverdagen.

Alle de s-klassiske sølv smykker, Ørestikker, Øre clips, Halskæder, Ringe og jeg kunne blive ved – tag et kik på de mere end 2000 sølv smykker der er på tilbud lige NU

 

Denne vej
BNH guldkæder - Anker med sløjfe - Petersen Ure Smykker Helsingør

BNH guld kæder lige nu SPAR op 30%

Måske Danmarks billigste Gudkæder.

BNH står for kvaliltet, vel nok Danmarks største leverandør af guld og sølv kæder. De klassiske anker og venezia kæder, men også panser, konge kæder ikke mindst bismark og murstens halskæder og armbånd er utrolig populære lige for tiden.   

Denne vej

Jaguar lige nu SPAR 20%

Schweizer kvalitet ure med klassisk sports udtryk 

Jaguar har virkeligt fundet det rigtige udtryk, som har taget Danmark med storm, ikke mindest deres JAGUAR SPECIAL EDITION modeller. Dame urene er også værd at kaste et kik på, de adskiller sig fra de fleste dame ure der er på marked i dag.  

Denne vej

Støvring design guld  lige nu SPAR 15%

Alle de klassiske guld smykker  

Støvring Design – Smykke til fest og hverdagen, i en kvalitet der består Støvring Design smykker er fremstillet som en hyldest til hverdagen. Her finder du Guld kæder, alle former for vedhæng, stjernetegn og ørestikker, finger ringe, armbånd alle de typer smykker du kan nævne.

Denne vej

Tommy Hilfiger lige nu SPAR 15%

Herre og Dame ure 

I mere end 25 år har Tommy Hilfiger givet os klassisk, cool, amerikansk beklædning, kendt for at bruge sloganet “Klassikere med et twist.og dette gælder også deres ur design,

Denne vej