TOMMY HILFIGER ure til mænd og damer, herrer og kvinder.

Tommy hilfiger

tommy hilfiger ure

I mere end 25 år

Har Tommy Hilfiger givet os klassisk, cool, amerikansk beklædning, kendt for at bruge sloganet “Klassikere med et twist.og dette gælder også deres ur design,

Dame ure

Cool og elegante dame ure – enkelt men med detaljer der giver uret personliget udtryk.

denne vej

Lige nu sparer du 15% og får 3 års garanti. – Lands dækkene bytte og tilpasnings service.

Vi er en del af Ur-Specialisten Danmark største kæde af uafhængige urforretninger, der er autoriserede forhandlere af varemærkerne Seiko, Pulsar, Lorus, Tommy Hilfiger, Boss ure. Når du køber et af disse ure får du et VIP kort der giver dig ret til at bytte og tilpasset dit ur hos din lokale  ur-specialist.

Herre ure

Ure med et ungt frisk pust. Sporty look og fashion stil rene linjer. Passer perfekt til Dress og hverdeg.

denne vej

Fashion

Smarte ure både til mænd og drenge, kvinder og piger.

denne vej

Sport

Til dig der går efter et Cool og afslappet og sporty look.

denne vej

I en tidlig alder vidste Tommy, at han ønskede at gøre karriere inden for modebranchen. Det første store gennembrud kom i 1984. Hans designs har tilført de tidløse klassikere et frisk udtryk, og hans stilsikre smag har dannet grundlag for mærkets vækst. Tommy H, som tøjmærke er også “. Tøjet har været båret af mange berømtheder, som fx David Bowie, Keith Richards, Snoop Dogg, Joey Fatone og andre. Tommy Hilfiger har modtaget adskillige priser for sine designs, og er kendt for sit humanitære engagement og sine mange donationer til velgørende formål.

Se alle vores ure her