Sådan fungerer det

Huller I Ørerne – Nedenfor er en guide i tre trin, der viser, hvad der sker, når du får lavet huller i ørerne.
Huller i øret

Vi laver huller i ørene med største omtanke for din hud

Kunne du godt tænke dig at få lavet huller i ørene? Så kom ned hos Petersen Sølv. Vi bruger systemet fra Blomdahl, som er skånsomt ved øret og som bruger ørestikkere som er allergivenlige.

Vi alle blevet oplært i at skyde huller i ørene, så du kan trygt sætte dig i stolen. Vi guider dig gennem hele forløbet og skulle du være lidt nervøs eller have nogen spørgsmål undervejs, vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Efter at hullerne er blevet lavet, gennemgår vi sammen, hvordan du på bedste måde plejer dine nye huller

Du skal være over 18 år, eller have en tilladelse med hjemme fra. Børn skal være over 6 år og altid sammen med en voksen

Piercing med den største omsorg for din hud

Ønsker dit barn at få sine første huller i ørerne, eller vil du måske have lavet endnu et? Så er Blomdahl det oplagte valg. Vi har stor erfaring med piercing og har tænkt over hele hændelsesforløbet. Fra måske at være lidt nervøs før selve indgrebet til, hvordan hullerne skal plejes efterfølgende. Men også hvilke smykker der egner sig bedst i starten, hvilke du kan skifte til senere og ikke mindst hvordan øreringene kan være så skånsomme mod den sarte hud som muligt.

Priser

Et par huller 409,- Et ekstra hul 259,-

Når du får lavet hul i øret hos os medfølger der også et pakke renseservietter.

Tids bestilling ikke nødvendigt 

 

Læs mere om blomdahl her