Ure

Personligt udtryk – pålidelig funktionalitet

Petersen Ure Smykker, er Helsingørs største og ældste Ure & Smykke butik.

Vi sætter kvalitet og den rigtige pris i højsæde 

Alexander Shorokhoff Goldene Unruh ur. Banner billede

ALEXANDER SHOROKHOV

Art on the wrist

Kunst kombineret med tysk præcision resulterer i dette usædvanlige individuelle design af ure, parret med en masse engagement, fremragende kvalitet og højest mulig præcision.

DENNE VEJ
Seiko presage. Stilrene ure i en kombination af det morderne og retro

SEIKO ure

Innovativ Japansk kvalitet

Seiko er et af verdens kendteste ur brands, grundlagt i 1881 i Ginza, Tokyo af Kintaro Hattori. Seiko har altid været et skridt foran med deres udvikling af nye typer urværk, og forfine de gamle automatiske ure.

DENNE VEJ

OLE MATHIESEN

Så enkelt at man skulle tro tiden står stille

Ole Mathiesen – Klassisk kvalitet der består Swiss Made, Dansk designet. Det første Ole Mathisen ur så dagen i 1962 men er ikke blevet en dag ældre.

DENNE VEJ

Jaguar – lige nu spar 20%

Swiss made – rå og elegant

Jaguar har virkeligt fundet det rigtige udtryk, som har taget Danmark med storm, ikke mindest deres JAGUAR SPECIAL EDITION modeller – og deres ny dame ursserier

DENNE VEJ

Bering ure

Safirglas og 3 års garanti

Dansk design – Inspireret af Arktiske skønhed Det klare lys, stilheden, farverne og den evige is på Arktis, Inspirationen til BERING. Fascinerende og nedtonet, enkelt elegance og skønhed, i en bestandig kvalitet.

DENNE VEJ

festina – lige nu spar 20%

Sporty og klassisk

Festina breder sig fra de helt enkelte klassiske ure til de mere sporty – Festina har været kendt i mere end 100 år i dag bliver der solgt omkring 5 mil. ure om året i 90 lande, dette gør du får en høj kvalitet til en meget rimelig pris

DENNE VEJ

Mest sælgende