Ure

Personligt udtryk – pålidelig funktionalitet 

Petersen Ure Smykker, er Helsingørs største og ældste Ure & Smykke butik.

Vi sætter kvalitet og den rigtige pris i højsæde  

ALEXANDER SHOROKHOV

Art on the wrist

Kunst kombineret med tysk præcision resulterer i dette usædvanlige individuelle design af ure, parret med en masse engagement, fremragende kvalitet og højest mulig præcision.

DENNE VEJ

SEIKO ure

Innovativ Japansk kvalitet

Seiko er et af verdens kendteste ur brands, grundlagt i 1881 i Ginza, Tokyo af Kintaro Hattori. Seiko har altid været et skridt foran med deres udvikling af nye typer urværk, og forfine de gamle automatiske ure.

DENNE VEJ

OLE MATHIESEN

Så enkelt at man skulle tro tiden står stille

Klassisk kvalitet der består Swiss Made, Dansk designet. Det første Ole Mathisen ur så dagen i 1962 men er ikke blevet en dag ældre. 

DENNE VEJ

Jaguar – lige nu spar 20%

Swiss made – rå og elegant

Jaguar har virkeligt fundet det rigtige udtryk, som har taget Danmark med storm, ikke mindest deres JAGUAR SPECIAL EDITION modeller – og deres ny dame ursserier 

DENNE VEJ

Bering ure

Safirglas og 3 års garanti

Dansk design – Inspireret af Arktiske skønhed Det klare lys, stilheden, farverne og den evige is på Arktis, Inspirationen til BERING ure. Fascinerende og nedtonet, enkelt elegance og skønhed, i en bestandig kvalitet.  

DENNE VEJ

festina – lige nu spar 20%

Sporty og klassisk

Festina breder sig fra de helt enkelte klassiske ure til de mere sporty – Festina har været kendt i mere end 100 år i dag bliver der solgt omkring 5 mil. ure om året i 90 lande, dette gør du får en høj kvalitet til en meget rimelig pris

DENNE VEJ

tommy hilfiger

Cool og klassisk også til Damer 

Tommy Hilfiger givet os klassisk, cool, amerikansk beklædning, kendt for at bruge sloganet “Klassikere med et twist og dette gælder også deres ur design

DENNE VEJ

Boss

Stil sikker og bevidst.

Ure med sikker stil, skarpt snit, samme præcision som når skrædderen skal tråde sin nål. En forening af enkelt, klassisk, sporty og moderne stil, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten

DENNE VEJ

pulsar 

Pris bevidst kvalitet 

Pulsar ure kommer i dag fra Seiko koncernen, og det kan ses på designet og kvaliteten, mange Seiko dele bliver bliver også brugt i Pulsar urene. Her får du, det bedste ur til prisen.

DENNE VEJ

lorus 

Funktionel kvalitet til billig pris

Lorus ure kommer fra Seiko koncernen, Lorus er deres billigste ur serie, men der bliver brugt Seiko gennem testede urværker så du kan stole på kvaliteten.

DENNE VEJ

vejrhøj 

Maritim Dansk design

Vejrhøj blev grundlagt I 2014 af Janus Aaru. Han arbejder med naturligt hårdttræ, rustfrit stål og safirglas til at skabe design, der er enkelt, men alligevel har et særpræget look.

DENNE VEJ

Mest sælgende