Derfor skal du tilføje et SEIKO ur til din garderobe

Derfor skal du tilføje et SEIKO ur til din garderobe. Seiko Presage, automatik med blå skive

Er du på udkig efter et nyt ur? Vil du gerne have et ur i høj kvalitet og i et smart design, som kan bruges både til hverdag, træning og fest? Så er det en rigtig god idé at kigge nærmere på de japansk producerede armbåndsure fra kvalitetsmærket SEIKO

Derfor skal du tilføje et SEIKO ur til din garderobe.
Seiko Presage, automatik med blå skive

 

Hvis du er på udkig efter et robust og pænt ur i høj kvalitet, så kan du med fordel kigge nærmere på de smarte SEIKO ure. De japansk producerede kvalitetsure findes i mange forskellige design og med smarte teknologier og funktioner. Et SEIKO ur kan bruges både til hverdag på arbejdet, når du går i fitness, eller hvis du skal til fest. De er derfor en stilfuld, funktionel og alsidig tilføjelse til din garderobe.

I denne artikel kan du læse meget mere om SEIKO ure, og hvor de forhandles.

 

 

SEIKO er førende indenfor urteknologien

Historien om SEIKO startede i 1881, da en 22-årig iværksætter, Kintaro Hattori, åbnede sit atelier til reparation af ure i Tokyo. Han ville revolutionere urindustrien og gjorde det til sit vigtigste arbejde, at ”SEIKO altid skulle gå et skridt foran alle andre”.  Siden han i 1892 grundlagde fabrikken, er SEIKO aldrig blevet frataget sin førerposition inden for teknologien.

 

SEIKO producerer i dag sine egne komponenter og behersker hele fire forskellige urteknologier: mekanisk, quartz, Kinetic og Spring Drive. Virksomheden har siden grundlæggelsen stræbt efter perfektion – og gør det stadigvæk den dag i dag.

Ved at investere i et SEIKO ur får du altså et ur i høj kvalitet, med en avanceret teknologi og med fokus på detaljen. SEIKO laver både ure til kvinder og mænd i mange smarte og stilfulde design, som du vil få glæde af i årevis.

 

Høj kvalitet til gode priser

En fordel ved SEIKO ure er, at de på trods af deres høje kvalitet bliver forhandlet til fornuftige priser. Det er derfor perfekte ure til dig, der sætter pris på god kvalitet og ordentlige priser.

Urene er holdbare, højteknologiske og stilfulde, og de kan købes i mange forskellige modeller og i forskellige prisklasser. Du kan derfor nemt finde et SEIKO ur, som passer godt til dig og dit budget.

Ved at vælge et SEIKO ur får du et ur fra et mærke med en lang historie bag sig, og som kombinerer holdbarhed og pålidelighed med moderne design og smarte funktioner. SEIKOs ure er en solid, tidløs og elegant tilføjelse til din garderobe og kan bruges til alle anledninger.

 

Køb SEIKO ure hos Petersen Ure og Smykker

Find et kæmpe udvalg af SEIKO ure hos Petersen Ure og Smykker, som er SEIKO Premium forhandlere. Her kan du købe ure i høj kvalitet i mange forskellige typer og modeller alt efter dine egne ønsker og præferencer.

Du kan blot klikke dig ind på hjemmesiden og finde de mange forskellige modeller af SEIKO ure. Her finder du blandt andet SEIKO Astron Solar ure, som er højteknologiske ure, hvor du blot ved et enkelt tryk på en knap finder signaler fra mindst 4 GPS satelitter. Så indstiller uret sig efter den lokale tid, uanset hvor i verden du er. Urene er selvopladelige via en solcelle, så du behøver ikke tænke på at skifte batteriet.

I udvalget finder du blandt andet også SEIKO Presage ure, SEIKO 5 Sport ure, SEIKO Prospex ure, SEIKO Solar ure og mange andre modeller. Ved at undersøge udvalget hos Petersen Ure og Smykker finder du nemt det perfekte SEIKO ur, som passer netop til dig og dine behov.

Se alle vores seiko ure her: SEIKO – PREMIUM forhandler, sikre dig et særligt stort udvalg. (ure-smykker.dk)

Læs artiklen her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×
×
Ring til os
Shop nu
Skriv til os
Find vej butik