Seiko Herre og Dame ure

seiko

seiko ure

Seiko – fineste urmagerri, innovation og nyeste teknologi

Ikke mindst når det gælder teknologi og innovation, lige siden grundlæggelsen for over 130 år siden har dette og præcision været centralt for udviklingen af nye urværk typer og teknologi hos Seiko.

Vi er Seiko Premium forhandlere, det betyder du finder et større udvalg af special udgaver af Seiko ure hos os.

Seiko premium forhandler

Seiko Premium forhandler

Vi er Seiko Premium forhandler og har derfor tilgang til en række Seiko ure du ikke ser hos de øvrige forhandler.

denne vej

Astron solar ure

Udvikling, innovation og nytænkning

Astron solar er højteknologiske ure. Ved et enkelt tryk på en knap finder uret signaler fra mindst 4 GPS satellitter. der så indstiller uret efter den lokale tid uanset hvor i verden du befinder dig. Astron urene oplades via en solcelle så batteriskift er hermed overflødigt.

denne vej

Dame Ure

Klassiske, elegante, sporty og funktionelle

Gå på opdagelse i det store udvalg af vores dameure. Du finder alt hvad hjertet begærer, om det er et hverdags-ur, dress eller sports ur.

denne vej

Presage

Finmekanisk urmagerhåndværk fra Japan.

Presage blev præsenteret på Baselworld i 2016. I løbet af blot 12 måneder indtog Presage en meget vigtig plads hos folk med hjerte for mekaniske ure, med bla. Med deres automatiske urværk – kalibre 4R, 6R og det eksklusive 8R. Hvert eneste Presage ur nyder godt af de in-house urværker der bliver produceret på Seiko´s egne fabrikker i Japan.

denne vej

Prospex

Udfordring og grænsesøgende.

Til alle sports elsker, om det er i luften, til lands eller i vandet er disse ure lavet med henblik på action, med et råt og raffineret udtryk. Siden Seiko lavede sit første dykkerur i 1965 har de sat globale standarter for holdbarhed og sikkerhed af dykker og sports ure.

denne vej

Premier

Elegant og tidløs design.

Dress ure til mænd og kvinder, inspireret af den klassiske arkitektur, der særligt kommer til udtryk i den tidløse stil med de rene linjer der gennemgående i alle urene. Elegante og perfekte om det er til cowboybukser eller til det fine dress. Et hverdagssur med stil og nyeste teknologi.

denne vej

Seiko 5 Sport

Designet til næste generation.

Sport 5 serien er alle mekaniske / automatiske ure, de første sport 5 ure så dagen for mere end 50 år siden. Seiko 5 har altid været kendt for at leverer troværdighed, holdbarhed og ydeevne. Vi ser stadigt nogle af de helt tidlige ure på vores værksted. Især søfolk købte disse ure med hjem fra deres ture med de store skibe der sejlede til Asien og Japan

denne vej

Dame Sport

Sporty og Udtryksfuldt

Er du ikke til de helt klassiske dame ure, men ønsker lidt mere kant og sporty look – vil du have pålidelig præcision og kvalitet der holder i mange år frem – og hvis det ikke gør noget der er en enkelt eller flere diamanter, så finder du måske det du søger her.

denne vej

Solar ure

Grøn energi, selvopladeligt ure.

Batteri skift er blevet gjort overflødigt med denne brede serie af Dame og Herre ure. Siden Seiko opfandt det første quartz ur tilbage i 1969, har de fortsat med udviklingen og været forrest i udvikling og forfinet denne teknologi. Som resten af verden søger nye energikilder har Seiko udviklet en ”mikrosolfanger” det yder så meget energi at de kan give energi til et opladeligt batteri som driver quarts urværket.

denne vej
SGG733

Herre Ure

Ure til enhver.

Det bredeste udvalg af ure til hverdag, sport, derss og helt almindelige hverdags ure. De højteknologiske Astron ure, de mekaniske automatik ure og stil sikre quarts ure.

denne vej

Med funktionel design har Seiko altid vist vejen frem, teknologisk såvel som designmæssigt, blandt andet som opfinder af quartz uret og Kinetic teknologien. I dag sælger vi flere og flere af deres mekaniske ure de har ny udviklet, ure der har stører præcision og længer gang reserve, end andre kendte mekaniske ure i pris klassen..

Se også vores andre ure her