SEIKO

seiko ure

Seiko – fineste urmagerri, innovation og nyeste teknologi

Ikke mindst når det gælder teknologi og innovation, lige siden grundlæggelsen for over 130 år siden har dette og præcision været centralt for udviklingen af nye urværk typer og teknologi hos Seiko.

Vi er Seiko Premium forhandlere, det betyder du finder et større udvalg af special udgaver af Seiko ure hos os.

Seiko ur – Se alle

Opdag vores omfattende sortiment af Seiko ure –  elegante og præcise designs til både mænd og kvinder. Udforsk alle serier og modeller og find det perfekte ur til enhver lejlighed. Klik dig ind for at opdage vores fulde udvalg.

KLIK HER

Seiko Premium forhandler

Vi er Seiko Premium forhandler og har derfor tilgang til en række Seiko ure du ikke ser hos de øvrige forhandler.

KLIK HER

Astron solar ure

Udvikling, innovation og nytænkning

Astron solar er højteknologiske ure. Ved et enkelt tryk på en knap finder uret signaler fra mindst 4 GPS satellitter. der så indstiller uret efter den lokale tid uanset hvor i verden du befinder dig. Astron urene oplades via en solcelle så batteriskift er hermed overflødigt.

KLIK HER

Presage

Finmekanisk urmagerhåndværk fra Japan.

Presage blev præsenteret på Baselworld i 2016. I løbet af blot 12 måneder indtog Presage en meget vigtig plads hos folk med hjerte for mekaniske ure, med bla. Med deres automatiske urværk – kalibre 4R, 6R og det eksklusive 8R. Hvert eneste Presage ur nyder godt af de in-house urværker der bliver produceret på Seiko´s egne fabrikker i Japan.

KLIK HER

Seiko 5 Sport

Designet til næste generation.

Sport 5 serien er alle mekaniske / automatiske ure, de første sport 5 ure så dagen for mere end 50 år siden. Seiko 5 har altid været kendt for at leverer troværdighed, holdbarhed og ydeevne. Vi ser stadigt nogle af de helt tidlige ure på vores værksted. Især søfolk købte disse ure med hjem fra deres ture med de store skibe der sejlede til Asien og Japan

KLIK HER

Prospex

Udfordring og grænsesøgende.

Til alle sports elsker, om det er i luften, til lands eller i vandet er disse ure lavet med henblik på action, med et råt og raffineret udtryk. Siden Seiko lavede sit første dykkerur i 1965 har de sat globale standarter for holdbarhed og sikkerhed af dykker og sports ure.

KLIK HER

Solar ure

Grøn energi, selvopladeligt ure.

Batteri skift er blevet gjort overflødigt med denne brede serie af Dame og Herre ure. Siden Seiko opfandt det første quartz ur tilbage i 1969, har de fortsat med udviklingen og været forrest i udvikling og forfinet denne teknologi. Som resten af verden søger nye energikilder har Seiko udviklet en ”mikrosolfanger” det yder så meget energi at de kan give energi til et opladeligt batteri som driver quartz urværket.

KLIK HER

Herre Ure

Ure til enhver.

Det bredeste udvalg af ure til hverdag, sport, derss og helt almindelige hverdags ure. De højteknologiske Astron ure, de mekaniske automatik ure og stil sikre quarts ure.

KLIK HER

Dame Ure

Klassiske, elegante, sporty og funktionelle

Gå på opdagelse i det store udvalg af vores dameure. Du finder alt hvad hjertet begærer, om det er et hverdags-ur, dress eller sports ur.

KLIK HER

SEIKO ure er kendt for deres præcision og pålidelighed. Hvert ur er udstyret med et urværk i højkvalitet, som er fremstillet med ekstrem omhu og præcision. Uanset om det er et mekanisk, automatisk, kinetiks eller et ur med en kvartsbevægelse. kan man være sikker på, at et SEIKO ur vil vise tiden, korrekt.

Et andet kendetegn ved SEIKO ure, er deres omfattende sortiment. SEIKO tilbyder et bredt udvalg af ure til forskellige formål – og stilarter. Alt fra Klassiske dress ure med minimalistisk eleganse – Til sporty dykkerure, som kan modstå ekstreme forhånd. At finde i sortimentet er også ure med avancerede kronografer med flere funktioner. – SEIKO har altså et ur til et hvert behov og smag. Designmæssigt er Seiko ure ikoniske og tidsløse. De kombinerer traditionelle elemeter med moderne æstetik og håndværk. SEIKO har introduceret banebrydende funktioner som automatik optræk, kinetisk energi og solcelleteknologi, som gør urene mere effektive og miljøvenlige.

Er du ur entusiast. eller ønsker du blot et pålideligt og stilfuldt ur, er SEIKO et fremragende valg. Med deres fantastiske håndværk, præcision og brede udvalg af modeller kan du nemt finde det perfekte SEIKO ur, som passer til lige netop dine behov. Udforsk SEIKO urene på vores webshop, eller som ned og besøg os i vores fysiske forretning i Helsingør

Se også vores andre ure her