Guld smykker

guld & diamant smykker

Personligt udtryk – Pålidelig funktionalitet

Petersen Ure Smykker, Grundlagt 1966.

Vi sætter pris og kvalitet i højsæde

BNH guld kæder

Måske Danmarks billigste

Vi har alle de klassiske guld  Anker og Venezia kæder der er fine til et guld vedhæng med personlgt udtryk men også Bismark og Mursten guld armbånd / halskæder så er der også Konge kæder, Rund anker, Panser kæder osv..

denne vej

Blomster

Fine Jewellery

Når du forventer noget ekstravagante. Blomster Jewellery, er smykker hvor der ikke er gået på kompromis men kvaliteten, guld, diamanter og ædelsten der funkler og udstråler noget unikt i højeste kvalitet.

denne vej

Art of Jan Jørgensen

Diamanter med ombytningsret til helt fantastiske priser.

Byt til nyt – lad din diamant vokse, vi bytter alle diamant-smykker til et nyt smykke med en endnu stører diamant også den ikke er købt hos os, vi giver fuld pris for det brugte smykke.

denne vej

Nuran

Dansk håndværk, med et personligt udtryk

Nuran slog dørene op til sit første lille guldsmedeværksted i 1998 hvor han hovedsageligt beskæftigede sig med at designe og fremstille fortryllende kollektioner med funklende smukke brillantsmykker

denne vej

ByBirdie

Unikke håndsmedet smykker

Et råt og eksklusivt miks af sølv og guld kombineret med ægte perler, diamanter og ædelstene. Skandinaviske minimalisme og den nordiske råstyrke, er stilen tidløs. Håndværket og valg af materiale gør ethvert smykke til et unikt kunstværk.

denne vej

Per Borup

Kvalitet, elegance, kreativitet og skønhed.

Inspirationen til Per Borup design er fascinationen af naturen og livet der omringer alle mennesker, respekten for de bedste materialer og et fremragende håndværk. Virksomheden blev stiftet I 1962 af Per Borup, og bliver nu eget og drevet af hans søn Kell Borup.

denne vej

Lene Visholm

klassisk, romantisk og tidsløst

Lene Visholm er uddannet guldsmed og har I mange år designet og fremstillet sine smykker på eget værksted, medpassion for brillanter og ædelstene. Lene Visholm har stor fokus på det traditionelle håndværk og der arbejdes I den gamle ånd.

denne vej

Vielses ringe – Design selv

 Hvad er mere udtryksfuldt end jeres bryllup

SPAR 20% når i kommer med et færdigt design. Vælg mellem 100.000 vis af kombinationer faconer, farve, overflade, brede, tykkelse, med eller uden diamanter

denne vej

Sølv smykker

Vi har en hel butik kun med sølv smykker

Gå på opdagelse i vores sølv butik, Petersen Sølv, den ligger kun 25 meter fra vores “gamle”  butik, her finder du, alle de nye og klassiske sølv smykker.

denne vej

Mest sælgende