BNH Guldkæder, guld kæder til mænd og damer – Alle guld kæderne er i ægte massiv  guld.

BNH Guldkæder

BNH – Danmarks størst leverandør i guld kæden.

Næsten alle kæder kommer i 8kt eller 14kt guld.

Du kan her vælge hvilken slags kæde du vil have, de er I forskellige tykkelser og længder. Nogle af kæderne egner sig godt til at have vedhæng I, hvor mange vil pynte fint til halsen uden vedhæng.
Kæderne vil være den perfekte gave, men også den perfekte gave til dig selv.

Anker Facet 

Måske Danmarks billigste 

Anker facet halskæde og armbånd, en klassisk guldkæde. Med sine facetslebne led fanger lyset og funkler som små stjerner. En kæde type der henvender sig til alle. Vi sælger denne kæde til børn og kvinder hvor den er fin til et vedhæng, og de lidt kraftigere som armbånd og halskæder til mænd.

Denne vej

Rund anker kæde

Måske Danmarks billigste 

Rund anker halskæde og armbånd. En guldkæde der har fået en renæssance. Enkelt og stilfuldt udtryk. Det er især de lange kæder på 70cm og opefter vi sælger som halskæder, de kraftige som armbånd og halskæder til mænd. Med sine runde led er den kendt helt tilbage til vikingetiden og før denne.  BNH guldkæder, er kendt for deres kvalitets guldkæder.

Denne vej

Bismark

Måske Danmarks billigste 

Bismark halskæder og armbånd, minder om tiderne der kommer igen. Et klassiske smykke, der er kendt igennem generationer, kædens led der er sammensat af ring efter ring der tilsammen giver et fuldendt udtryk. I dag sælger vi Bismark kæden til kvinder i alle alder fra konfirmander som bryllupsgaver og til kvinden der har lyst til at forkæle sig selv.

Denne vej

Anker med sløjfe

Måske Danmarks billigste 

Anker kæde med sløjfe, 8´tal eller symbolet på evighed. Sløjfen bryder den klassiske anker guld kæde på en fin, elegant og feminin måde. Sløjfen bliver oftest valgt i hvidguld for at bryde og fremtræde, men den kan også laves i almindelig guldfarve som resten af kæden.

Denne vej

Figaro

Måske Danmarks billigste 

Figaro halskæder og armbånd, både til mænd og kvinder. Et smykker der ændrer karakter alt efter tykkelse. En nyfortolkning af panserkæden, der er brudt med et langt led der oftest vælges i hvidguld, men bliver også lavet almindeligt guld farvet som resten af kæden.

Denne vej

mursten

Måske Danmarks billigste 

Mursten halskæde og armbånd Klassisk, kostbar og eftertragtet. Mursten kæden har altid været det ypperligste som halskæde og armbånd. Også kaldt Kleopatra, måske fordi halskæden med sit forløb ligner, eller er inspireret af de tætsiddende halskæder der er kendt fra dengang, verden så anderledes ud.

Denne vej

konge kæde

Måske Danmarks billigste 

Kongekæden er kæden der ikke kun er til mænd der ønsker det maskuline look. Til kvinderne sælger vi oftest de lidt tynder kæder til halsen, der bliver brugt uden vedhæng, enten lige rundt om halsen eller i lange kæder 70 og 80cm

Denne vej

Panser kæde

Måske Danmarks billigste 

Panser halskæde og armbånd i guld. Endnu en klassisk kæden, et smykke der går både til det pæne tøj og jeans. En af de mest slidstærke kæder, så er det et hverdagssmykke du leder efter er panserkæden et godt bud. Det er primært armbånd vi sælger, både til kvinder og mænd, når det er de tykke kæder. De tynder kæder er fine til vedhæng eller som smykket i sig selv.

Denne vej

Venezia kæde

Måske Danmarks billigste 

Venezia guld halskæden og armbånd, fin, let og feminin. et fuldendt smykke om den bæreres alene eller med et vedhæng, Den mest solgte kæden gennem tiden, et sikkert valg. Venezia kæden sælger vi også som armbånd, der bliver brugt enten alene eller sammen med ur eller andre armbånd.

Denne vej

Slange kæde

Måske Danmarks billigste 

Slangekæden i guld er valget. Hvis det skal være tynd, elegant halskæde du vil bruge uden vedhæng. Eller som armbånd alene eller sammen med andre armbånd. Når vi sælger disse kæder til mænd er det halskæder og de skal være nogle af de tykkeste.

Denne vej

Slange facet kæde

Måske Danmarks billigste 

Slange facet halskæde. En super feminin halskæde, der glimter i de diamantskåret facetter, en kæde der skal bruges med omtanke og ikke for lang.

Denne vej

X og X-med stav – Svensk bismark

Måske Danmarks billigste 

X- collier og armbånd med og uden stav. Et lidt overset smykke, der burde have mere opmærksomhed. Med sin helt egen personlighed af åben lethed minder dette smykke ikke om noget vi kender i forvejen. Et guld smykke til dig der vil have noget der er anderledes.

Denne vej

inspiration

Ure-Smykker.dk din lokale urmager og guldsmed – køb online

Velkommen til Petersen ure smykker, butikken ligger i Helsingør – Grundlagt 1966 af Poul R. Petersen – I dag er det sønnen Martin Petersen der driver butikken.

At købe ure, smykker og ædelsten er en tillidssag, vi sætter meget højt, vi gør vores for altid af finde de bedste produkter til de bedste til prisen uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Personligt udtryk -Pålidelig funktionalitet, til priser hvor alle kan være med.

Vi er Helsingørs største indenfor faget, vi har 2 butikker i Helsingør – Petersen Ure Smykker og Petersen Sølv. Vi er alle faglærte inden for ure og smykker, vi har eget urmager værksted og bruger lokale guldsmed ti at hjælpe os med reparationer.

BNH fremstiller guld- og sølvsmykker i klassiske, danske mønstre og sælger dem gennem lokale guldsmede overalt i Europa. – her finder du hele vores udvalg. Se blandt andet vores kraftige ankerkæder, som du kan få i både guld og sølv. Mange af vores smykker er håndlavede. Det betyder, at vi kan levere kæder i netop de tykkelser og længder, du ønsker.

Vi køber alt slags gammelt guld og sølv

Alt det sølv og guld der bliver brugt til vores sølv og guld kæder fra BNH er genbrugs guld, vi køber gammelt guld og sølv, sender det til om forarbejdning, når du sælger dit gamle guld til os, kan du endda få op til 15% mere hvis du handler nye vare samtidigt. Læs mere her 

Her kan du følge med i de internationale guld priser 

Se også vore sølv smykker her

Se også vores sølv kæder fra BNH