pernille corydon

Pernille Corydon

RINGE

Pernille Corydon

HALSKÆDER

Pernille Corydon

ARMBÅND

UDVALGTE VARER

Smykker fra Pernille Corydon

Skabelsen er Pernille Corydons store lidenskab. Hun ser hele tiden nye muligheder og former.

Pernille Corydon finder inspiration i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker. ”Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

Lige som Pernille Corydon bliver inspireret, er vi inspireret af vores rejser, ikke mindst til Nepal, en stor del af vores butik er indrettet med genbrugs materialer, hvilket giver et lidt råt udtryk, hvilket vi finder ideelt til de smykker vi sælger.

Pernilles oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet.

”Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi kigger efter

Vi vil fortælle historier, og ønsker at give kvinder som bærer deres smykker mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed..

Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Smykkerne er fremstillet af rent sterlingsølv med en finhed på minimum 925 / 1000 del. På nogle produkter er der tilføjet smykkesten.

Smykkerne fås – afhængigt af designet – i fire forskellige farvevarianter.

Guldbelagt: Sterlingsølv belagt med et fint lag guld minimum 18 karat.
Sølv: Sterlingsølv med en naturlig, ubehandlet overflade.
Oxideret: Sterlingsølv med en smuk, mørk overflade.
Rosaguldbelagt: Sterlingsølv belagt med et fint lag guld blandet med kobber.

En naturlig eller ægte ferskvandsperle er en perle, der er produceret i naturen uden menneskelig kontakt i forbindelse med processen. Kulturferskvandsperler er, modsat naturperlen, skabt og produceret ved hjælp af mennesket. Kulturperler skabes og dyrkes på store muslingefarme rundt omkring i verden, hovedsageligt i Asien. De fleste perler i dag er kulturperler.
Du kan læse mere om perlen her