Alexander Shorokhoff Ure “Art on the wrist”

Art on the wrist

Alexander Shorokhoff Ure

Grundlægger og navngiver Alexander Shorokhov, blev født i Moskva i 1960. Han studerede arkitektur og er uddannet civilingeniør, og det er her, hans stil for former og farver og hans egnethed til ekstraordinært design stammer fra.

Art on the wrist

Mere end et ur

Når et ur ikke kun er et ur, men et kunstværk. Vi er stolte af at kunne repræsenterer Alexander Shorokhoff som den første butik i Danmark.

denne vej

Manden bag uret – Art on the wrist.

Grundlægger og navngiver Alexander Shorokhov

Han studerede arkitektur og er uddannet civilingeniør, og det er her, hans stil for former og farver og hans egnethed til ekstraordinært design stammer fra.

I overensstemmelse med en aftale mellem den tyske forbundskansler Helmut Kohl og den russiske præsident Michail Gorbatshov kom han til Tyskland i 1991 som en af ​​Ruslands bedste ledere for at videreføre sin uddannelse på økonomiministeriet i Hessen.

Bare et år senere etablerede han et paneuropæisk marked for direkte salg og distribution af ure af det største og vigtigste russiske mærke “Poljot”, før han etablerede sit første interne urmærke “Poljot International” i 1994.

Den, der kender Alexander Shorokhov, ved, at han ikke er tilfreds med at gøre ting ved halvdele. Han ønskede at skabe ure på egen hånd med højere standarder for udførelse, kvalitet og design.

Han satte sig hurtigt et nyt mål: I 2003 tog han det næste skridt i Tyskland. I hjertet af Alzenau, en lille idyllisk by i Bayern, etablerede han Alexander Shorokhoff-urproduktion, der bærer hans navn.

Den dobbelte “ff” i slutningen af ​​hans efternavn understreger hans russiske rødder og mærkets historiske baggrund, som han er meget stolt af. Alexander Shorokhov er verdensborger.

Han rejser verden rundt og henter inspiration fra de mange lande og kulturer, han besøger. Imidlertid er hans største inspirationskilde hans russiske rødder, der er baseret på en rig og dybt udtalt årtusenskunst og kulturhistorie.

Disse facetter kombineret med tysk præcision resulterer i det usædvanlige individuelle design af ure, parret med en masse engagement, fremragende kvalitet og højest mulig præcision.