Unikke Vielsesringe med Design Selv og Spar 20%

Unikke Vielsesringe med Design Selv og Spar 20%

Gør jeres bryllup ekstra mindeværdigt med SAINT MAURICEs Design Selv-koncept, der giver jer 20% rabat på jeres drømmevielsesringe. Denne eksklusive mulighed tillader jer at skabe et personligt smykke, der fortæller jeres unikke kærlighedshistorie.

 

Ubegrænsede Kombinationsmuligheder for Personlig Stil

Med over 100.000 kombinationer kan I udforske et væld af valgmuligheder, herunder 8, 14 og 18 kt. guld i forskellige farver, valget mellem brillanter eller ej samt vielsesringe i platin og palladium.

 

Design Selv på PC eller Mac for Enkelhed og Fleksibilitet

Design Selv fungerer optimalt på pc eller Mac, hvor I kan vælge mellem faconer, farver, overflader, bredder, tykkelser og diamanter. Følg prisudviklingen, gem jeres personlige design, og justér det løbende for at skabe det perfekte udtryk.

 

Personlig Rådgivning og Vejledning i Butikken

Selvom Design Selv-processen foregår online, er I altid velkomne til at besøge os personligt. Få vores rådgivning og vejledning, og oplev ringene fysisk, før I træffer den endelige beslutning. Vi står klar til at sikre, at jeres vielsesringe er nøjagtigt som ønsket.

 

Print, Gem eller Send Direkte til Os

Når I har skabt jeres personlige udtryk, kan I printe det ud, gemme det eller sende det direkte til os. Den nemme og tilgængelige proces gør det bekvemt for jer at realisere jeres vision og få det perfekte symbol på jeres kærlighed.

Design Selv hos SAINT MAURICE er mere end en service; det er en mulighed for at forme et smykke, der bærer på jeres unikke kærlighedsfortælling. Tag det første skridt mod jeres perfekte vielsesringe og skab noget, der vil vare evigt.

Besøg vores side med vielsesringe, KLIK HER

Ring Designer KLIK HER

×
×
Ring til os
Shop nu
Skriv til os
Find vej butik