vielsesringe

DESIGN SELV jeres Vielsesringe. Hvad er mere udtryksfuldt end jeres bryllup, jeres måde at fortæller omverden, hvor meget i betyder for hinanden, dette valg og dette udtryk, kan i bære med jer ind i fremtiden, gennem jeres eget design af vielses ringe.

SPAR  20 % på alle Designe selv ringe, rabatten bliver fratrukket når i kommer med det færdige design og bestiller ringene hos os.

Saint Maurice – design selv

Spar 20% på jeres vielses ringe

Rabatten bliver trukket når i kommer med det færdige design, her er 100.000 vis for skellige kombinationer. 8, 14, og 18 kt. guld i flere farver med eller uden brillanter og vielses ringe i platin og palladium. 

denne vej
  1. DESIGN SELV fungerer bedst på pc eller mac.
  2. vælg mellem 100.000 vis af kombinationer faconer, farve, overflade, brede, tykkelse, med eller uden diamanter
  3. i kan følge pris udvikling undervejs, mens i designer jeres ringe.
  4. i kan gemme jeres personlige design, komme tilbage for at rette og justerer.
  5. Når i har fundet frem til jeres personlige udtryk printe i det ud, gemmer eller sende jeres personlige design direkte til os.
  6. I kan altid komme ind til os og få vores råd og vejledning, se og føle på ringene før i bestiller.

SPAR  20 % på alle Designe selv ringe, rabatten bliver fratrukket når i kommer med det færdige design og bestiller ringene hos os.

Nuran classic – design selv

Vielses ringe

Nu kan i designe jeres helt egne og unikke vielses ringe, med det personlige udtryk som passer til jeres smag. Når i har designet Nuran Classic vielsesringe og gemmer det får i et Design-ID som i kan få tilsendt på mail. Så i kan finde frem til jeres design igen.

Har i brug for råd er i altid velkomne til at kontakte os.(når i starter design bliver i overført til en ny side)

 

denne vej

Morgen gave inspiration