Hultquist smykker

Hultquist - Rå elegante feminine og personlige

S08253G

Ringe

Feminine, personlige – rå og elegante

Hos Hultquist smykker tænkes der altid på, hvilken indvirkning deres produktion har på miljøet. De bruger kun sølv og guld med certifikater..

Denne vej

Øreringe

Feminine, personlige – rå og elegante

Hultquist  hovedkontor ligger i København. Hvor deres designteam udvikler vores smykker.

Denne vej

Armbånd

Feminine, personlige – rå og elegante

Alle smykker er produceret i hånden og lavet af 925 sterlingsølv og 18K forgyldt sterlingsølv.

Denne vej

Halskæder

Feminine, personlige – rå og elegante

Grundlagt i 1980 af Anne &  Oluf Hultquist. I dag drives virksomheden af sønnen Martin Hultquist og hans partner Ida Sofie Thorlaksen.

Denne vej

Ankel kæder

Feminine, personlige – rå og elegante

Du finder et stort udvalg af Hultquist smykker hos os i Helsingørs måske hyggeligste smykke butik Petersen Sølv – Bjergegade 12

Denne vej

Hultquist Smykker, en fusion af det moderne og klassiske, forener sjove detaljer med enkle, skandinaviske udtryk og vægt på det feminine. Inspireret af naturen, kunsten og arkitekturen, reflekterer hvert håndlavede smykke Hultquist Smykker’s rejse i livet.

Hvert smykke er skabt med omhu og fremstillet i høj kvalitet Sterling sølv, belagt med 18 karat guld. Elementer som ferskvandperler, ædelstene, glasperler og cubic zirconia anvendes for at tilføje ekstra elegance og raffinement. Oplev en bred vifte af smykkekombinationer, der lader dig skabe dit eget unikke udtryk. Lad Hultquist Smykker være din følgesvend på din personlige rejse, hvor hvert smykke er en fortælling om individualitet og skønhed.Dyk ned i kollektionen og lad dig inspirere af smykker, der ikke blot er accessories, men også kunstværker, der bærer vidnesbyrd om passionen for kvalitet og tidløs elegance. Lad Hultquist Smykker være din guide til at udtrykke dig selv gennem håndværksmæssig perfektion og enestående design. Læs mere om Hultquist Smykker HER: