Lab grown diamonds

NEXT GENERATION DIAMANTER

Store fordele for både miljø og pris, disse menneskeskabte diamanter er nemlig op til 80% billigere end de naturskabte diamanter. 

Er labgrown diamanter lige så smukke som de naturskabte diamanter? JA, for labgrown diamanter (laboratorie-fremstillede diamanter) har de samme kemiske og hårdhedsmæssige egenskaber, som diamanter fundet i naturen. naturskabte og laboratorie fremstillede diamanter er rigtige diamanter, disse diamanttyper gradueres på lige fod af de store internationale gemmologiske institutter GIA og HRD.

Lab Grown Diamanter, også kendt som menneskeskabte diamanter har samme fysiske, kemiske og optiske egenskaber som en naturlig diamant. De funklende Lab Grown Diamanter har samme glans og er lige så unedbrydelige som naturlige diamanter. Så selvom disse diamanter er dyrket af forskere i stedet for den naturlige proces, er lab grown diamanter lige så ægte som naturlige diamanter. 
Laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra eksisterende diamanter. Med avanceret teknologi fremstilles disse Lab-Grown diamanter under ekstremt tryk og varme, eller ved hjælp af en særlig deponeringsproces, bedre kendt som CVD. Disse metoder er magen til den proces, som opstår ved dannelsen af naturlige diamanter. 
Disse lab grown diamanter er op til 80% billigere end de naturlige diamanter.