*gælder ikke specialfremstillet vare

Petersen Ure Smykker Aps
Bjergegade 9
3000 Helsingør

E-mail info@ure-smykker.dk
Telefonnummer +45 49216723
 
Etableringsår 1966
CVR SE31427215

Betaling

På www.ure-smykker.dk kan der betales med:

Dankort – Internationale kreditkort – Viabil

Bankoverførsel (gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.ure-smykker.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.ure-smykker.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Fragt pris afhænger af dit købs størrelse.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

·         Under 499,-  forsendelse Kr.   50,- 

·         Mellem 499,- / 999,- PostNord   Kr. 0,-

·         Over 1000,-  Post Nord T&T  Kr.  0,- 

Afsendelse inden for 1-3 hverdage.
Post behandlings tid tid 1-8 hverdage, efter valgte forsendelses metode, vi anvender pakkelabels.dk eller post nord.
Vi leverer til Danmark, kontakt os for levering til andre lande.
 
Mange af vores varer på webshoppen er koblet op med vores leverandørs varelager, derfor står der “på lager” men vi tager forbehold for at varen kan være udsolgt eller udgået.

Ombytning / fortrydelsesret

30 dages ombytningsret / fortrydelsesret når du handler på www.ure-smykker.dk
Bytte/Fortrydelses retten udløber den dag du tager varen i brug, fejrner plomberingen, eller 30 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail  info@ure-smykker.dk eller på Tlf. +45 49216723 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder standardfortrydelsesformular nederst i dette dokument og medsendt din ordrebekræftelse/vare

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Gratis forud betalt returnering.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil den er modtaget af os.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1.     levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

2.     levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

3.     levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

4.     aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

5.     aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

6.     aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

7.     varer, hvor plombering er aftaget, eller der er synlige spor eller dufte efter brug.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Petersen Ure Smykker

Bjergegade 9

3000 Helsingør – DK.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular ;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.ure-smykker.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Petersen Ure Smykker

Bjergegade 9

3000 Helsingør – DK.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores Fortrydelses / reklamationsformular. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Petersen Ure Smykker Aps Spørg efter Martin Petersen eller en Webshop medarbejder . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby www.forbrug.dk E-mail kfst@kfst.dk

Forbrugerklagenævnet

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby www.kfst.dk  E-mail kfst@kfst.dk