Saint Maurice VielsesringDESIGNER

Design selv dine vielsesringe, Spar 20%

Skal jeres vielsesringe være lige så unikke som jeres kærlighedshistorie? Hos Petersen Ure Smykker tilbyder vi jer muligheden for at skabe jeres helt eget design til jeres vielsesringe gennem vores “Design Selv” service. Og det bedste af det hele er, at I kan spare 20% på jeres ringe ved at benytte jer af dette tilbud.

(når i starter ringdesigneren, bliver i overført til en ny side)

GÅ TIL RINGDESIGNER
Saint Maurice vielsesringe - Stemnings billede

Skal jeres vielsesringe være lige så unikke som jeres kærlighedshistorie?

Hos Petersen Ure Smykker tilbyder vi jer muligheden for at skabe jeres helt eget design til jeres vielsesringe gennem vores Saint Maurice Vielsesringe “Design Selv” service. Og det bedste af det hele er, at I kan spare 20% på jeres ringe ved at benytte jer af dette tilbud.

For at opnå den eksklusive rabat på 20%, skal I blot sende os jeres færdige design til info@ure-smykker.dk. Når vi modtager jeres design, sender vi jer et personligt betalingslink, hvor rabatten allerede er fratrukket. Dette giver jer mulighed for at skabe jeres drømmeringe til en endnu mere attraktiv pris.

I vores Saint Maurice Vielsesringe “Design Selv” service finder I over 100.000 forskellige kombinationer at vælge imellem. Uanset om I foretrækker 8, 14 eller 18 karat guld i forskellige farver, med eller uden brillanter, eller endda vielsesringe i platin og palladium, har vi det hele. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer, stilarter og muligheder, så I kan skabe ringe, der er helt unikke og passer perfekt til jer som par.

Lad jeres kreativitet og kærlighed blomstre, mens I designer jeres vielsesringe sammen. Skab et symbol på jeres evige kærlighed, der er skræddersyet til jer og kun jer. Så hvorfor vente? Start i dag med at designe jeres drømmeringe og drage fordel af vores 20% rabattilbud. Gør jeres bryllup endnu mere specielt med unikke og personlige vielsesringe fra SAINT MAURICE’s “Design Selv” service. Se begge vores ringdesignere – KLIK HER