BNH Sølvkæder, sølv kæder både til mænd og damer

BNH Sølvkæder

BNH Sølvkæder

Kvalitets sølvkæder  – Du kan her vælge hvilken slags sølvkæde du vil have, de er i forskellige tykkelser og længder. Nogle af kæderne egner sig godt til at have vedhæng I, hvor mange vil pynte fint til halsen uden vedhæng.
Sølvkæderne vil være den perfekte gave, men også den perfekte gave til dig selv.

Inspiration

 

 

Ure Smykker din lokale urmager og guldsmed – køb online

Velkommen til Petersen ure smykker, Helsingør – Butikken er grundlagt 1966 af Poul R. Petersen – I dag er det sønnen Martin Petersen der driver butikken.

At købe ure, smykker og ædelsten er en tillidssag, vi sætter meget højt, vi gør vores for altid af finde de bedste produkter til de bedste til prisen uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Personligt udtryk -Pålidelig funktionalitet, til priser hvor alle kan være med.

Vi er Helsingørs største indenfor faget, vi 2 butikker i Helsingør – Vi alle er faglærte inden for ure og smykker, vi har eget urmager værksted og bruger lokale guldsmed ti at hjælpe os med reparationer.

BNH fremstiller guld- og sølvsmykker i klassiske, danske mønstre og sælger dem gennem lokale guldsmede overalt i Europa. Klik dig ind i oversigten til venstre – her finder du hele vores udvalg. Se blandt andet vores kraftige ankerkæder, som du kan få i både guld og sølv. Mange af vores smykker er håndlavede. Det betyder, at vi kan levere kæder i netop de tykkelser og længder, du ønsker.

Vi køber alt slags gammelt guld og sølv

Alt det sølv og guld der bliver brugt til vores sølv og guld kæder fra BNH er genbrugs guld, vi køber gammelt guld og sølv, sender det til om forarbejdning, når du sælger dit gamle guld til os, kan du endda få op til 15% mere hvis du handler nye vare samtidigt. Læs mere her 

Her kan du følge med i de internationale guld priser 

Se også vore sølv smykker her

Se også vores guldkæder fra BNH