A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

ankel kæder

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Hultquist

Hultquist Copenhagen designer unikke smykker til unikke kvinder.

Det er et mærke af håndlavede moderne smykker præget af perler, farver og en smuk sammensætning af farver og former. Virkelig Unikt.

Hultquist Copenhagen er inspireret af vores omgivelser, især natur, arkitektur, kunst og mennesker.

Konceptet med Hultquist Copenhagen er at skabe innovative og inspirerende smykker som er inspireret af blanding af forskellige kulturer fra fortid, nutid og fremtid.

Her hos Petersen Ure Smykker og Petersen Sølv, mener vi lige netop Hultquist passer rigtigt godt i vores koncept i vores sølv butik.

Hultquist, udtrykker nyskabelse og nysgerrighed, som vi, i vores indretning af vores sølv butik Petersen Sølv ønsker at udtrykke.

Smykkerne fra Hultquist er alle lavet i ædle metaller primært sterling sølv. Smykkerne er stemplet med 925/1000 altså noget af den fineste legering når man taler sølv smykker.

Nogle af smykkerne er forgyldt med et lag ægte guld, som holder til en hverdags brug. som med alle andre belægninger skal man gøre sig klar over at overfladen bliver slidt ved brug, så brug dit forgyldte smykke med omtanke.

En del af smykkerne fra Hultquist er pyntet  med ædelstene og ægte kultur perler.

Det er et spændene samarbejde vi har indgået, stolte over at være repræsentant for disse smykker med så meget personligt udtryk.

Vi vil er glæder os til at fremvise dette univers. Du kan finde inspiration her på vores web side www.ure-smykker.dk eller komme ind i vores butik.

Petersen Sølv Bjergegade 12, 3000 Helsingør