Jan Jørgensen Armringe

Amazing Choice Armringe i Guld med Diamanter.  – Med 2 års ombytningsret til NYT, diamant smykke med større diamant (inde for samme kategori). Du får FULD pris for det diamant-smykke du afleverer tilbage. Du betaler KUN differencen op til det nye smykke. – Dette diamantsmykke bliver lavet i flere variationer. VÆLG mellem 8Kt og 14Kt guld. Vælg om det skal være med Naturlig eller Labgrown Diamant og Vælg hvilken størrelse Diamant du ønsker. Læs mere om Diamant typerne længer nede på siden

Køb dit Amazing Choice Armbånd i dag.Present Guld Diamant armring  – Med 2 års ombytningsret til NYT, diamant smykke med større diamant (inde for samme kategori). Du får FULD pris for det diamant-smykke du afleverer tilbage. Du betaler KUN differencen op til det nye smykke. – Dette diamantsmykke bliver lavet i flere variationer. VÆLG mellem 8Kt og 14Kt guld. Vælg om det skal være med Naturlig eller Labgrown Diamant og Vælg hvilken størrelse Diamant du ønsker. Læs mere om Diamant typerne længer nede på siden.

Naturlige diamanter

Naturlige diamanter bliver skabt i jordens indre under ekstrem varme og tryk. Via en naturlig kemisk proces og påvirkning opstår dette krystaller som vi kender som verdens hårdeste materiale. Et krystal der funkler i regnbuens farver, men først når det bliver spaltet slebet og poleret. Det et stort og krævende arbejde, flere tons jord skal graves igennem bare at finde et enkelt diamantkrystal. Kvaliteten på de på de opgravede diamanter har også stor variation. Det er kun omkring 10% der er fine nok til at blive brugt som de brillantslebet diamanter som vi kender fra diamant smykker.

Det er denne sjældenhed og store arbejde der gør diamanter så eftertragtet og kostbare som de er.

Labgrown diamanter

De labgrown diamanter er ÆGTE diamanter på lige fod med de naturlige diamanter. De laboratorieskabte diamanter er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra en naturlig diamant. Med en avanceret teknologi fremstilles disse diamanter under ekstremt tryk og varme. Man efterligner naturen, men under kontrollerede forhold. På denne måde får man stort set kun rene diamanter og ikke det store ”spild” som med den naturlige diamanter.

Man kan sammenligne fremstilling af Labgrown diamanter med fremstillingen af kulturperler. Når man fremstiller disse perler indpoder man en lille råperle (skabt fra en muslingeskal) i en levende musling.  Muslingen beskytter nu sig selv ved at lægge en hinde glat og blank overflade af perlemor uden på den lille råperle. Præcis det samme sker i naturen, her er det bare et lille sandkorn eller en lille sten, der ved en ”fejl” kommer indenfor i den levende musling.

Fordelen ved de Labgrown diamanter er at man får en ca. 3x så stor diamant til samme pris som hvis det var en naturlig diamant.

Læs mere om diamanter her: