30 dage ombytnings / returret
Fri fragt + returfragt køb over499kr.
Betaling hæves først ved afsendelse
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:49 21 67 23

Send os en e-mail
Trustpilot
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Smykker

Der er 331 varer.

 

Underkategorier

 • Guldkæder BNH
   Udover de viste guldkæder har vi et stort udvalg af:Mursten kæder, Bismark kæder, Anker kæder, Anker med sløjfe, Geneve kæder, Konge kæder, Panser Kæder, Rund anker kæde. Anker to farvet. mm  
 • Brillant smykker BNH
 • Klassiske Brillant smykker
   EN GOD HANDEL 2 års ombytningsret til en større diamantAt handle Diamanter er en tillidssag, vi har i samarbejde med andre smykkeforretninger været på indkøb, dermed slået os sammen om et større indkøb, end hvad vi selv kunne hver for sig. Derfor kan vi sælge disse brillant smykker 30-50 % billigere end det du finder samme vare for hos mange andre guldsmedebutikker. 
 • Heiring smykker
  Livslang luksus Heiring kan noget, som de færreste smykkehuse kan nu om stunder. Nemlig at skabe unikke, håndlavede smykker med stor personlighed og masser af historie. Smykker der kan holde hele livet og gå i arv fra generation til generation. Og samtidig være hamrende aktuelle.Frits Heiring er guldsmed af den gamle skole. Han har altid levet og åndet for det gode design, den perfekte forarbejdning og for et tidløst og unikt formsprog, der holder uagtet modens luner.
 • By Biehl
    byBiehls kollektion består af enkle, stilfulde og personlige smykker. Find dine personlige favoritter blandt et hav af personlige vedhæng fra Love & Friendship kollektionen. Eller forelsk dig i nogle af byBiehls mange smykkelinjer - Forget-me-not, Swan, Beautiful World.. Alle smykkerne er forarbejdede i hånden og i sølv, forgyldt sølv eller massiv 18k guld - og altid med en lille Forglem-mig-ej blomst. 
 • Marguerit smykker
         Marguerittens historie   Det orginale eller det grundlæggendene margurite smykke er udformet som et margueritblomsterhoved af 238 brillianter og 444 rosenstene, der er fattet i platin og fremstillet hos Juvelér Carlman i Stockholm.   Da Kronprinsesse Ingrid den 24. maj 1935 ægtede Kronprins Frederik fik hun brochen foræret af sin far til minde om moderen Kronprinsesse Margaretha af Sverrige, der var død allerede i 1920 kun 38 år gammel. Kronprinsessens kælenavn i familien var Daisy, som er det engelske ord for marguerit. Dronning Margrethe har således arvet både sit rigtige navn og sit kælenavn efter sin mormor. Uden tvivl var brochen et af Dronning Ingrids kæreste smykker, og hun har båret den meget ofte. Dronning Margrethe bar den ved sit bryllup som "noget lånt" sammen med mormoderens kniplinger og slør, som Dronning Ingrid havde arvet efter sin mor.   Så margueritten er symbol på den smukke Kronprinsesse Margaretha.   Kort efter Dronning Margrethes fødsel i 1940 fremstillede flere forskellige fremtrædende juvelérer i Danmark marguerit-serier i sølv med emalje. Bl.a. Volmer Bahner, Anton Michelsen, Bernhard Hertz og Jysk Emblemfabrik. Den serie der fortsat fremstilles og sælges i dag af LUND of Copenhagen er af Volmer Bahner    
 • Alexander Lynggaard CPH
  ALEXANDER LYNGGAARD CPH er et Dansk smykke mærke stiftet i 2015 af Alexander Lynggaard. Fascinationen for at designe smykker ligger i Alexander's DNA eftersom han kommer fra en af Danmarks mest kendte smykker familier.
 • Sølv smykker
       Sølv Smykker Ørestikker vedhæng armbånd    
 • Brugte smykker
     Billede vil løbende blive opdateret, når "nye" smykker kommer til.  Brugte Kvalitets smykker sælges I så fin stand at de kunne sælges som nye   SPAR 50% til 70%    Kontakt os for info om vores aktuelle udvalg af brugte smykker, spørg gerne efter foto og beskrivelse Eller hvis der er noget helt særligt du søger.    SMYKKERNE BLIVER SOLGT EFTER VÆGT OG DAGS PRIS. idag 8kt. 175,- 14kt. 305,- 18kt. 390,-   Alle smykkerne er gennemgået af vor guldsmed for små rettelser, låse er kontrolleret og justeret. Der er kun et minimalt slidtage at se på smykkerne hvis der er nogle som helst form for slidtage. Alle smykkerne er slebet og polleret så vi rent faktisk kunne sælge dem som helt nye smykker.
 • Gave inspiration

Varer sidevis

Varer sidevis