30 dage ombytnings / returret
Fri fragt + returfragt køb over499kr.
Betaling hæves først ved afsendelse
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:49 21 67 23

Send os en e-mail
Trustpilot
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Marguerit smykker

Der er 23 varer.

 
 
 
 

Marguerittens historie

 

Det orginale eller det grundlæggendene margurite smykke er udformet som et margueritblomsterhoved af 238 brillianter og 444 rosenstene, der er fattet i platin og fremstillet hos Juvelér Carlman i Stockholm.
 
Da Kronprinsesse Ingrid den 24. maj 1935 ægtede Kronprins Frederik fik hun brochen foræret af sin far til minde om moderen Kronprinsesse Margaretha af Sverrige, der var død allerede i 1920 kun 38 år gammel.
Kronprinsessens kælenavn i familien var Daisy, som er det engelske ord for marguerit. Dronning Margrethe har således arvet både sit rigtige navn og sit kælenavn efter sin mormor.
Uden tvivl var brochen et af Dronning Ingrids kæreste smykker, og hun har båret den meget ofte.
Dronning Margrethe bar den ved sit bryllup som "noget lånt" sammen med mormoderens kniplinger og slør, som Dronning Ingrid havde arvet efter sin mor.
 
Så margueritten er symbol på den smukke Kronprinsesse Margaretha.
 
Kort efter Dronning Margrethes fødsel i 1940 fremstillede flere forskellige fremtrædende juvelérer i Danmark marguerit-serier i sølv med emalje.
Bl.a. Volmer Bahner, Anton Michelsen, Bernhard Hertz og Jysk Emblemfabrik.
Den serie der fortsat fremstilles og sælges i dag af LUND of Copenhagen er af Volmer Bahner
 
 

Varer sidevis

Varer sidevis